Aroma PlazaBezoek onze nieuwe winkel nu op de 1e etage!

Aroma Plaza biedt alles om geur in je huis te brengen. Je vindt bij ons de volledige collecties van Yankee Candle, Lampe Berger en WoodWick inclusief mooie accessoires.

We bieden je een breed assortiment geurtoepassingen voor in huis: geurkaarsen, reed diffusers, fragrance lamps, geurzakjes, melts, sprays, fragrance oil en meer.

Kom een keer onze unieke Yankee Candle Wall bekijken waar alle Yankee Candle's mooi op kleur staan. Wat dacht je van geuren als Misty Mountains of Coconut Splash? Twee mooie nieuwe geuren uit de zomercollectie van 2018!

We zijn trots op ons assortiment Lampe Berger, de oplossing om in huis de lucht te zuiveren, reinigen en parfumeren. We geven je graag een demonstratie met deze katalytische branders die niet alleen zeer functioneel zijn maar ook nog eens decoratief zijn in je kamer.

Of ga voor de luxe en weldaad van de mooie WoodWick kaarsen. Deze worden gemaakt met de zuiverste grondstoffen en hebben allemaal een houten lont dat een fijn knisperend geluid maakt als je ze brandt. Voor ontspanning en sfeer een aanrader!

Alle geuren en producten die we in de winkel en on-line aanbieden hebben we zelf getest zodat we je goed kunnen adviseren over de toepassing ervan.

Tot ziens in onze winkel op de eerste verdieping!

mail info@aromaplaza.nl

website Website

facebook Facebook
  • Yankee Candle Yankee Candle
  • WoodWick WoodWick
  • GreenLeaf GreenLeaf
  • Maison Berger Maison Berger
  • Bomb Cosmetics Bomb Cosmetics

Glad to see you, sign in

Get Started Absolutely FREE

Drop us a line ASAP