Gentle Men's CasualsGentle Menís Casuals is sinds 2003 gevestigd in het prestigieuze winkelcentrum Magna Plaza direct achter de Dam in Amsterdam. Als je van Armani houdt, zit je hier goed.

We verkopen de collecties van Armani Jeans en EA7 de sportlijn van Armani en sinds januari 2018 is hier de prachtige collectie van de Emporio Armani lijn aan toegevoegd.

Wij vinden een totaal plaatje erg belangrijk, dus bij ons kan je terecht voor mooie jassen en jacks, goede spijkerbroeken, getailleerde tshirts, poloshirts en overhemden en prachtige trainingspakken met bijbehorende sneakers.

Wij houden ook van accessoires, we beschikken over een ruim assortiment weekendtassen, sporttassen, rugtassen, messengerbags en crossbodybags met bijpassende mutsen, shawls en caps.

Om het beeld compleet te maken verkopen wij ook de Emporio Armani Underwear lijn. Bestaande uit slips, trunks, boxerbriefs en diverse modellen sokken.

Medio juli 2018 openen wij een dameswinkel, Gentle for Ladies, direct naast onze herenwinkel in Magna Plaza.

Hier kun je terecht voor de damescollectie van EA7, bestaande uit prachtige jassen en jacks met bijbehorende shawls, mutsen en caps, functionele en trendy trainingspakken, slimfit tshirts en tops en een ruim assortiment sneakers.

Ook hier verkopen wij de Emporio Armani Underwear lijn om de Armani Look compleet te maken.

Gentle Menís Casuals en Gentle for Ladies zijn het hele jaar, inclusief de feestdagen, 7 dagen per week geopend tot 19 uur en donderdag tot 21 uur. Wij hopen u snel te mogen begroeten in een van onze 2 winkels!

telephone 020 4222247

mail info@armaniamsterdam.nl

website Website

facebook Facebook
  • Armani Jeans Armani Jeans
  • EA EA
  • EA7 EA7
  • Armani Armani
  • gentle amsterdam gentle amsterdam

Glad to see you, sign in

Get Started Absolutely FREE

Drop us a line ASAP